Profiel

Creatief in constructie

Beton, staal of hout. De constructeurs van Bouwburo Gianotten zijn ermee vertrouwd. Al calculerend en tekenend komen de plannen van architect en aannemer verder tot leven. Krabbels en schetsen worden uitgewerkt tot gedetailleerde constructie-tekeningen. Een grove schatting wordt uitgerekend tot drie cijfers achter de komma. Helder en duidelijk. Geavanceerde matrix-software genereert snel en nauwkeurige berekeningen voor kolommen, palen en spanten.  Het gezonde verstand waakt voor miscalculaties. Bijzondere constructievraagstukken worden aangepakt en opgelost met creativiteit. Bouwburo Gianotten heeft zich immers ruimschoots bewezen als een efficiënte en effectieve adviseur, die dagelijks blijk geeft van grote vindingrijkheid.

Sterk in staal

Door zijn voortvarende aanpak van uiteenlopende projecten geniet Bouwburo Gianotten een uitstekende reputatie onder grote en middelgrote staalconstructie bedrijven in Nederland. Bouwburo Gianotten levert fundamenteel reken- en tekenwerk voor winkels, woningen en appartementen; voor kantoren, bedrijfshallen en fabrieken. Bijzondere expertise legt Bouwburo Gianotten aan de dag als het gaat om prefab-betonkelders en kassenbouw. Opdrachten in de agrarische sector leverden ervaring op met een grote verscheidenheid in veestallen. Daarbij werkt Bouwburo Gianotten volgens actuele kwaliteitsnormen en zo uitvoerig als de opdrachtgever nodig acht: van voorcalculatie en overzichttekening tot stuklijst, materiaalstaat en ankerplan.

Compleet in bouwadvies

Bouwburo Gianotten heeft op de meest ingewikkelde vragen een antwoord; vragen over prefab-onderdelen en houten spanten, over kouval, afwatering en installatiewerk en over EPU- en EPW-normen. Bouwburo Gianotten verstaat als geen ander de taal van architect en aannemer en is daardoor bij uitstek geschikt om een rol te vervullen als intermediair. Als manager van nieuwbouw- of renovatieprojecten. Bouwburo Gianotten leidt niet alleen de uitvoering in goede banen, maar controleert het complete traject. Houdt financieel en contractueel de vinger aan de pols. Schakelt, indien nodig, ook andere specialisten in. Zo heeft Bouwburo Gianotten al menige opdracht tot een succesvol einde gebracht. 

Meer weten...

Deze website geeft een overzicht van projecten die door Bouwburo Gianotten in Zuidoost-Brabant en Limburg gerealiseerd werden. Indien gewenst, reikt Bouwburo Gianotten u graag nadere referenties aan. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Bouwburo Gianotten. De heer Paul Gianotten zal u graag, geheel vrijblijvend, alle gewenste informatie verschaffen.   

Profiel

Een creatieve en constructieve adviseur voor architecten en aannemers.

 

Bouwburo Gianotten © 2016